RECEPTA: Filet de porc (llonça llaminera)

Continuem amb una altre recepta: FILET DE PORC O LLONÇA LLAMINERA (Joan, familiar). La vam provar l'últim dia del grup de suport 2017 i va ser boníssima!!





Ingredients:
  •          Filet de porc
  •          Mostassa Dijon
  •         Mantega Cadí
  •      1 porro
  •          1 ceba
  •          Sal i pebre negre
  •       ½ got vi d’Oporto

Elaboració:

-          Posem sal i pebre al filet, a continuació untem de mantega i mostassa el filet i ho posem en una cassola o plata per anar al forn.
-          Tallem el porro i la ceba i ho afegim a la cassola o plata.
-          A continuació tirem el ½ got vi d’Oporto.
-          Escalfem el forn a 200º hi fiquem el filet amb les verdures al forn uns 25 o 30 minuts.
-          Quan estiguin fetes les verdures, triturem el porro i la ceba i ho posem en una salsera per acompanyar el filet.
-          A continuació tallem el filet amb un gruix d’un dit aproximadament.


Bon profit!!

Comentaris