Continuem amb una altre recepta: FILET DE PORC O LLONÇA LLAMINERA (Joan, familiar). La vam provar l'últim dia del grup de suport 2017 i va ser boníssima!!
Ingredients:
- Filet de porc
- Mostassa Dijon
- Mantega Cadí
- 1 porro
- 1 ceba
- Sal i pebre negre
- ½ got vi d’Oporto
Elaboració:
-
Posem
sal i pebre al filet, a continuació untem de mantega i mostassa el filet i ho
posem en una cassola o plata per anar al forn.
-
Tallem
el porro i la ceba i ho afegim a la cassola o plata.
-
A
continuació tirem el ½ got vi d’Oporto.
-
Escalfem
el forn a 200º hi fiquem el filet amb les verdures al forn uns 25 o 30 minuts.
-
Quan
estiguin fetes les verdures, triturem el porro i la ceba i ho posem en una
salsera per acompanyar el filet.
-
A
continuació tallem el filet amb un gruix d’un dit aproximadament.
Bon profit!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada