Comiat Can Codina-Cap distància ens allunyarà del vostre record

 

El passat 10 d’abril vam celebrar una missa en record de totes les persones que ens han deixat tot el 2020 i fins ara.

Acabada la missa l’acte va continuar  llegint unes paraules que des de can codina vam preparar per tots els que recordem i per les seves famílies i amics. També pels que ho hem superat i  podem recordar-los  amb l’esperança que cada dia poguem estar una mica millor.

Va ser molt emotiu , a la fi, després de mes d’un any d’incerteses i limitacions en les nostres actuacions, poder-nos  reunir , per tenir un sentit record de totes les persones grans vinculades a la Can Codina que ens varen deixar aquest darrer any, molts en pandèmia , a tots elles i a les seves famílies amb qui no vàrem poder acompanyar ni acomiadar com ens hagués agradat i hem fet sempre.

En  Josep, la Margarita, la Carme, la Rosa, l’ Aniceto, la Carmen, l’ Ascensión(Sion), la Margarita, la Luisa,  la Conxita , la Pepita, la Dolors, i l’ Antonia (Tata), formen part per sempre més de la gran família de Can Codina. Vàrem compartir moltes estones junts i vàrem créixer junts.  Compartir temps amb ells i elles ens ha ajudat a ser millors i el seu llegat reviurà entre tots nosaltres.

De part de tots els que treballem a can Codina, vam fer arribar el nostre més sincer condol als familiars i amics de totes les persones grans que ens han deixat. I que seguim al vostre costat per tot allò que necessiteu. Se suma aquest condol equip del Cap Tona que tant intensament hem treballat junts , i la resta de famílies i voluntariat que haurien volgut estar aquí però per limitacions aforament  covid no va ser possible encara trobar-nos tants.

Vam encendre una espelma per a cada un d’ells en el seu record, la llum, energia que desprèn, aquest color ....bellesa , un moment el podem recordar i connectar amb ells, tal i com vam fer cada dia que va faltar un en que al casal la vam tenir encesa en honor seu.

També vam aprofitar la trobada per agrair els suport que hem rebut per part de les famílies, amics, voluntaris , Ajuntament per tirar endavant en uns moments tant complexes. Sense el  seu  escalf, no seriem on som.

La missa va comptar amb els cants del Cor Parroquial i amb àudios i intervencions  molt sentides. Volem fer un agraïment per a totes les persones que van fer possible la missa i  a l’equip per l’esforç de poder sortir tanta gent de la residència en el context  covid , i amb seguretat i pautes que marca salut publica .

Moltes gràcies a tots per aquest moment tan bonic junts i amb l’ esperança d’anar tornant a la normalitat i anar-nos trobant.










Comentaris