25è aniversari Residència Casal dels Avis

La residència casal dels avis enguany celebra 25 anys de funcionament. Durant tot aquest temps moltes persones han utilitzat el servei, i cadascú amb unes vivències personals diferents. Per tant, hi ha molta història però tota amb un nexe comú: la Vellesa.
25 anys són molts anys treballant al costat de la gent gran del poble i es mereixen una celebració especial.
La celebració dels 25 anys durarà fins a final d’any, des del casal dels avis i l’ajuntament s'anirà informant dels diferents actes previstos.

El passat 10 d’abril, coincidint amb la festa de pasqua de la gent gran a la canal, es va fer una bufada simbòlica d’espelmes iniciant així els actes de celebració.

El 15 d’abril es va fer un dinar d’aniversari pels usuaris, treballadors, voluntariat, i representants del patronat de la fundació i vam estrenar la Corranda del casal dels avis.

També s’ha muntat una exposició en la que es veu la Vellesa des del punt de vista dels infants, joves i adults del poble. Es va demanar la col•laboració a les diferents escoles de Tona perquè plasméssin com entenien (veien) la vellesa mitjançant l’art plàstica (pintura, dibuix) o literatura (poesia, narrativa).
Els treballs estaran exposats a la sala de Can Codina fins el 31 de maig i us animem a visitar-la.



Comentaris