EXPOSICIÓ 25 ANYS RESIDÈNCIA: UN ENTREBANC SOLUCIONAT


En motiu dels 25 anys de la residència casal dels avis, vam demanar col·laboració a les escoles del poble per poder fer un acte conjunt.

Amb tots els treballs rebuts, varem muntar una exposició amb molta il·lusió, esforç  i sobretot amb moltes ganes. Dins d’ella hi ha tot un  recull de treballs que ens han presentat diferents escoles responent a la nostra petició i que representa com entenen (veuen) la vellesa els seus alumnes. Aquests treballs han estat creats, treballats amb molta creativitat i molta dedicació per part de tots ells.
 25 anys són molts anys treballant al costat de la gent gran del poble.
Durant tot aquest temps moltes persones han utilitzat els serveis de la Fundació (residència, centre de dia, habitatges de serveis), i cadascú amb unes vivències personals diferents. Per tant, hi ha molta història però tota amb un nexe comú: la Vellesa.
Un bon dia, anem a veure l’exposició i ens la trobem desmuntada i amb treballs malmesos. En aquest moment, t’omples de preguntes : què ha passat? Com és que l’exposició està desmuntada? Quin respecte hi ha envers els altres? Després reacciones amb tristesa, t’omples de desesperança, de ràbia, de frustració i d’impotència davant d’un fet inesperat.  I penses : qui ha pogut tenir la iniciativa pròpia de desmuntar una exposició que no era seva? En aquests moments, te n’ adones que el civisme, l’educació i el respecte encara s’han d’anar treballant per poder crear una societat molt millor. Un cop paït tots aquests sentiments, sensacions i emocions,comences a posar fil a l’agulla per tornar-la a muntar, com si no hagués passat res.  T’omples de força, i demanes ajuda, en aquest moment, es mobilitzen diferents persones i tornem a muntar l’exposició que esperem que puguem gaudir fins el dia 31 de maig.
Moltes gràcies per la vostra dedicació i implicació.    


Comentaris