Lip Dub de celebració dels 25 anys de funcionament de la residència

Ens adrecem a vosaltres per un motiu molt especial per la Fundació Can Codina: enguany celebrem els 25 anys de funcionament de la residència casal dels avis i havíem pensat celebrar-ho amb tots vosaltres.

25 anys són molts anys treballant al costat de la gent gran del poble. Durant tot aquest temps moltes persones han utilitzat els serveis de la Fundació (residència, centre de dia, habitatges de serveis), i sempre s'ha procurat promoure activitats amb altres entitats del poble perquè són molt beneficioses pels nostres residents.

Per això ens agradaria comptar amb la vostra col·laboració per fer un Lip Dub de celebració del 25è aniversari.

Un Lip Dub és un vídeo que combina la sincronització labial i el doblatge d'àudio  i hem pensat fer-lo amb la cançó Llença't de Lax'n'Busto; es gravarà a l'interior de la residència i centre de dia casal d' avis i als habitatges de serveis, així com tot el recorregut exterior de carrers entre els dos edificis, i s'acabarà amb tota la gent concentrada a la plaça de l'església.

Aquests dies s'està treballant en el guió i tenim previst fer la gravació el proper dissabte 16 d'octubre (matí) i la presentació en un acte a la sala de la Canal el diumenge 24 d'octubre.

Ens complauria que us animéssiu a participar, per això us demanem que contacteu amb nosaltres abans del 25 de setembre per confirmar la vostra participació trucant al 93 887 08 12 (Pilar Marmi) o per correu electrònic (cancodina@telefonica.net). Quan coneguem la resposta de les entitats de Tona us convocarem a una reunió de treball per concretar la participació.

Per a qualsevol dubte o aclariment no dubteu a contactar amb nosaltres.

Esperem que us animeu a participar.

Comentaris