Inaguració de l’ampliació del Casal d’Avis de Tona, que ha costat 138.000 euros

L’acte es va fer diumenge, amb la presència de Núria Feliu. L’acte va servir, també, de cloenda de la celebració del 25è aniversari del centre.
Núria Feliu va ser l’estrella convidada aquest diumenge a l’acte d’inauguració de les obres d’ampliació i reforma de la residència Casal d’Avis de Tona. Aquestes obres, que han tingut un cost de 138.783, han anat a càrrec de l’empresa Construccions Promocions Castell de Tona, SL.

Els treballs s’han pogut fer gràcies al FEOSL, l’anomenat popularment Pla Zapatero. L’acte va servir, també, de cloenda de la celebració del 25è aniversari del centre.

La inauguració va ser molt concorreguda. Desenes d’usuaris van assistir-hi. Núria Feliu va oferir-hi un recital de nadales acompanyada pels alumnes de l’escola municipal de música de Tona.

L’alcalde, Josep Salom, de CiU, va expressar la seva satisfacció per la inauguració i va fer notar que, després de 25 anys de servei del casal, els hauria agradat trobar finançament per fer un nou edifici amb més places, però que, vista la conjuntura econòmica global, era un orgull inaugurar unes obres que en part són d’ampliació i en part d’adequació (s’ha substituït l’ascensor i s’ha reformat l’entrada d’acord amb el codi d’accessibilitat, per exemple) per donar una millor qualitat de vida tant als residents com als cuidadors.

La crònica del 9nou:
http://www.el9nou.cat/noticies_o_0_99999/15960/15960_4639.mp4/cronica_d_el_9_sobre_inauguracio_tona

Comentaris