Rebem el 1er. Premi de les Jornades Multidisciplinars Catalanes de Residències de la Gent Gran amb el pòster del projecte "Fent Memòria a través dels animals: records viscuts i moments presents".

El passat mes de gener del 2010 la Fundació Can Codina va posar en marxa el projecte "Fent memòria a través dels animals: records viscuts i moments presents". Aquest projecte ha permès dur a terme diferents activitats estimulatives i innovadores relacionades amb el món animal. Durant la seva vigència, que ha estat d'un any, s'han assolit tots els objectius previstos, i alhora s'ha potenciat la cohesió, motivació, enriquiment i implicació dels diferents col·lectius que són part imprescindible pel funcionament de la residència: professionals, voluntaris, usuaris i familiars.

Com cada any una representació de l'equip tècnic de la residència del Casal dels Avis va assistir al les Jornades Multidisciplinars Catalanes de residències de la gent gran, però aquest 2011 amb una especial motivació: poder presentar un pòster on s'explicava tot aquest projecte. El colofó a tota aquest projecte va ser el fet de guanyar el premi a millor pòster de les jornades, amb la dotació de 600 euros per invertir en cursos de formació, però sobretot al reconeixement de la feina ben feta i de que amb motivació, ganes i il·lusió es pot fer tot allò que es proposi.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada