Balls de diferents llocs del món per fer una bona entrada a l'estiu !!!!

El dia 9 de juny, vam gaudir d'una tarda plena de música Country. Aquest estil de música popular originat els Estats Units, i té els seus orígens en la música folklòrica dels immigrants britànics i rep influències de tot tipus de música popular.





La Dansa Oriental és una de les danses més antigues del món, que combina elements de diferents països del Mitjà Orient i Nord d’Àfrica, tot i que els seus orígens precisos són incerts.
Als països àrabs aquesta dansa es coneix com a Raks Sharki que significa literalment Dansa Oriental. El nom Dansa del ventre es comença a utilitzar al segle XIX pels europeus que van viatjar als països exòtics buscant noves cultures, costums i paisatges. Aquests viatgers van escollir aquest terme sorpresos pels moviments de ventre i cadera que no existien a les danses europees. Aquesta dansa vam tenir la gran sort de poder-la veure en viu i en directe a la residència el dia de la revetlla de Sant Joan.

Aquests dies, han permés poder aprendre, gaudir, experimentar i conèixer diferents cultures i danses!!! Gràcies per haver vingut a ensenyar-nos aquests balls.

Comentaris