Guanyem el concurs dels Lipdubs organitzat pel CAE

El CAE és una entitat sense ànim de lucre declarada d'utilitat pública que treballa per la promoció de l'educació en el lleure i la dinamització sociocultural. El CAE té la seva seu social a Manresa però el seu abast és supracomarcal : du a terme activitats i serveis en tota la comarca del Bages i en determinades poblacions de les comarques de la Catalunya Central : Berguedà, Osona, Solsonès, Vallès Occidental, BAix Llobregat,...


En total, es van presentar al concurs vuit lipdubs que el jurat ha valorat tenint en compte l'originalitat, el grau d'implicació i la motivació dels participants, la qualitat tècnica de la gravació, l'atrezzo. I es van realitzar 2 categories : A i B

Segons l'article públicat a la web del CAE :  "L'esplai Vic-Remei i la Fundació Can Codina han obtingut la puntuació més elevada en aquests paràmetres, però el resultat de les puntuacions entre els lipdubs ha estat molt ajustada, perquè cada un d'ells té aspectes destacables i que el fan únic.

 A la categoria de centres de lleure (A), l'intens treball previ que s'intueix en la gravació, juntament amb el grau d'implicació dels participants i l'atrezzo utilitzat són els elements que destaca el jurat en relació al lipdub de l'esplai Vic-Remei.

De la categoria B, del lipdub del casal d'avis Can Codina, se'n destaquen els tocs d'humor que apareixen al llarg de la gravació, la implicació de bona part del poble de Tona i el treball previ realitzat que s'hi observa.

Enhorabona a tots i a totes!!!!"


Gràcies aquest concurs, hem pogut tornar a reviure i recordar els bons moments que vàrem passar tots junts alhora de fer el lipdub!!!!
Felicitats a tothom!!!!!




Comentaris