EL BINGO SOLIDARI DELS CASAL DELS AVIS RECAUDA 1180€

El passat diumenge dia 27 de Novembre, dins els actes de la Festa de Major de Sant Andreu, va tenir lloc el "Bingo Solidari" organitzat pel Casal dels Avis (Fundació Can Codina), i a benefici de Càritas Parroquial de Tona.

Els assistents a l'acte benèfic van poder jugar a deu tirades: vuit línies i dos bingos. Els regals, que eren tots ells donacions per part d'empreses locals i anònims, van anar desfilant cap als propietaris de les línies i bingos. El regal del bingo final, era una càmera de vídeo digital que des de la Fundació Can Codina es va cedir per l'esdeveniment, i que era el resultat d'un premi que es va guanyar en un concurs de LipDubs on s'hi havia presentat el que es va fer l'any passat en motiu dels 25 anys de funcionament.

Estem realment satisfets de l'èxit de la vetllada, i alguns dels assistents ja ens van demanar quan hi tornaríem!

Es van recollir  1180€, aliments, roba i joguines que anirà tot destinat a Càritas Parroquial de Tona per tal que puguin donar un cop de mà a aquelles famílies que ho requereixin.

La campanya de recollida d'aliments i altres donacions resta oberta tot l'any. Per a donacions podeu dirigir-vos al local de Càritas, o bé al Casal dels Avis.

Gràcies per la vostra col·laboració i solidaritat.

Comentaris