SERVEI DE CUINA






Serunion, SA guanya el concurs públic del servei d'alimentació del Casal d'Avis de Tona

Mitjançant Acord de Presidència de data 30 de desembre de 2011 es va adjudicar definitivament el contracte del servei d'alimentació de la residència i centre de dia Casal dels Avis, a l'empresa Serunion S.A., que compta amb una experiència de més de 25 anys en restauració col•lectiva, i que va presentar la millor proposta d'organització i prestació del servei (s'hi van presentar 3 empreses més).

El contracte tindrà com a objecte la prestació del servei d'atenció alimentària als usuaris de la residència i del centre de dia Casal dels Avis, d'acord amb les especificitats contingudes en el plec de condicions tècniques, i comprèn les prestacions següents:

- El subministrament de productes d'alimentació necessaris per al funcionament del servei al centre casal dels avis
- El conferiment dels menús diaris (esmorzar, dinar, i sopar ) i la seva elaboració a la cuina del centre per part de personal especialitzat de l'adjudicatari.
- I, per últim, el subministrament de tots els productes d'alimentació necessaris per tal que el personal del centre pugui servir diàriament els berenars i ressopons que calguin.

El contracte tindrà una durada d'1 any a comptar des del 15 de febrer de 2012, i serà prorrogable de forma expressa, sense que la durada de la seva vigència, incloses les pròrrogues, pugui excedir de quatre anys.

A la foto: per part de Serunión, el Sr. Felip Pascual(Director Comercial), Sr. Marc Benasco (Responsable Comercial División Social), i per part de Fundació Can Codina, Sr.Josep Salom (President) i Sra.Rosó Oliva (Directora Tècnica del centre)


Comentaris