PARTICIPEM A LES 8es. JORNADES INTERDISCIPLINARS CATALANES DE RESIDÈNCIES DE GENT GRAN. Barcelona, 21 i 22 de març de 2014


Com cada any l'equip de Fundació Can Codina assistirà a les Jornades de Residències de Gent Gran més importants que es celebren a Catalunya; enguany amb una important novetat doncs Fundació Can Codina hi participarà en una taula Rodona. Serà el divendres 21 de març a la taula rodona:  Activitats en el centre. El Què i el Com; s'explicarà el model del nostre centre des del punt de vista de les activitats terapeutiques i lúdiques que es duen a terme.Estem molt orgullosos de participar-hi , explicar com la feina que fem repercuteix en el benestar de les persones grans de Fundació Can Codina.
L'equip tècnic està  treballant en la presentació que farà Pilar Marmi, Terapeuta Ocupacional del centre.

I com en d'altres anys , també optem a poder presentar pòster de treball fet al centre; que si resulta seleccionat pot acabar premiat .... ja us anirem informant.
Pòsters presentats en edicions anteriors:










Comentaris

  1. Estaba navegant buscant coses de residències per a gent gran i he arribat al vostre blog. Des d'Inforesidencias.com, portal per qui busca una residència a Barcelona, us felicitem i us desitjem molt èxit.

    ResponElimina
  2. Moltes Gràcies Josep, nosaltres et seguim regularment a Inforesidencias.com. Fins aviat!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada