GRANS MOMENTS AMB GRANS PERSONES



Els dies 21 i 22 de març vàrem assistir a les  8es. Jornades Interdisciplinaris Catalanes de Residències de Gent Gran, com en d’altres ocasions ens vàrem presentar al concurs al millor pòster.
Aquest any també vam tenir la oportunitat de participar en una taula rodona: ACTIVITATS EN EL CENTRE.EL QUÈ I EL COM amb la ponència Grans Moments amb grans persones , explicant les diferents activitats que es fan en un centre. En acabar la presentació es va passar vídeo resum de les activitats que es fan al casal i que us convidem a veure’l  Vídeo Casal dels Avis:

Sense cap mena de dubte haver pogut participar a les Jornades de Residències de gent Gran més importants de Catalunya és una motivació per a la millora continua en els serveis i un reconeixement de la bona feina feta per tot  l’equip de Can Codina.
El pòster que vam presentar, el penjarem a l’entrada del casal perquè el pugueu veure, va quedar puntuat en segona posició; un honor i un privilegi tornar a quedar tan ben posicionats havent-hi 10 pòsters a concurs.

Aquí us posem una foto del pòster. 


Comentaris