Simulacre d' Emergència al Casal dels Avis

L’any 2012, donant compliment al decret 82/2010 la Residència Casal dels Avis  va elaborar el seu pla d’emergències.  El passat 2 de juny per comprovar l’organització prevista i per saber com actuar davant una situació d'emergència es va portar a terme un simulacre adreçat al personal del centre. 
 L’esdeveniment va fer que el personal que aquella tarda estava treballant hagués d'actuar  com si es tractés d'una emergència  havent d'evacuar als residents; "residents" que en aquest cas eren treballadors i voluntariat del centre que van fer de  figurants  i que van ser els evacuats fins al punt de concentració previst en el PAU (Pla d'Autoprotecció del Centre)adoptant rols dels nostres residents. L’esdeveniment, del que ningú sabia la data concreta, per fer-ho tot més real va comportar sentir sirenes i que vingués una patrulla de la Policia Local que va tallar el trànsit del C/Barcelona, 4 al C/Barcelona, 27.
El simulacre ens va permetre posar a prova el funcionament del pla , adquirir hàbils d’autoprotecció i comportament per afrontar una situació d’emergència minimitzant imprevistos i improvisacions,  i prendre consciència de la importància de la realització d'aquestes mesures de seguretat.

Moltes Gràcies a tots per la vostra col·laboració.






















Comentaris

  1. La seguretat és una part essencial del funcionament d'una residència per a gent gran, m'ha semblat una entrada molt interessant.

    ResponElimina
  2. Que alegría ver que se mantienen estándares de seguridad en las residencias

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada