Calendari 2015 de Fundació Can Codina



Us informem que a el proper dia 30 de novembre a la Fira d’Entitats (parada del casal dels avis) ja estarà a la venda el calendari 2015 de  Fundació Can Codina ; i a partir del dilluns 1 de desembre es podrà adquirir als punts de venda: Residència Casal dels Avis i  Ajuntament de Tona. 

La idea de fer aquest CALENDARI 2015,  va sorgir de manera espontània, en el context d’una reunió de l’equip professional de la Fundació Can Codina. Ens va semblar una iniciativa fantàstica, i per tant, s’ha treballat per donar-hi forma amb la implicació i motivació de tothom. És el punt de partida per  enfilar l’any en què celebrarem 30 anys.

Comptem amb la vostra col·laboració alhora de fer difusió de la iniciativa  i per vendre’ls(*); si ens hi impliquem tots venent –ne de 5 a 10 unitats serà un èxit.

Aprofitem per agrair-vos la col·laboració i confiança que ens teniu. No ens cansarem mai de dir que “Junts Podem fer grans coses”.



(*)Preu 8€.  El benefici de la venda d’aquest calendari es destinarà íntegrament  a les millores en benefici dels usuaris del servei.

Comentaris