Informació Torronada i activitats festes de Nadal

·          Com cada any, celebrarem la Festa de Nadal (la Torronada) amb tota la gent gran del poble. Serà el dissabte 20 de desembre a les 4 de la tarda a la sala la Canal. Per poder accedir a la Canal és imprescindible accedir amb tiquet; si us animeu a venir a celebrar-ho amb nosaltres, cal que us apunteu amb la Pilar Marmi o amb la Rosalia Solà  ( abans del dia 16 de desembre).
·          El dilluns 22 de desembre celebrarem el Nadal a la residència, a les 16:30 hi haurà la missa, representació de la Llegenda d’Ichilok el quart rei mag i seguidament cagarem el tió.

·          Si els vostres familiars no hi seran en algun àpat d’aquestes festes, us agrairíem que ens ho comuniquéssiu abans del 19 de desembre ( a la Rosalia Solà). Aprofitem per recordar-vos que disposem d’espais de la residència per realitzar alguna celebració d’aquestes festes, si hi esteu interessats  notificar-ho a Direcció Tècnica o Direcció Assistencial.

Com ja sabeu aquestes festes, tenim la gran sort de tenir la col·laboració de diferents escoles que vindran a celebrar aquestes festes amb nosaltres. Les dates i horaris estaran anotades al plafó d’informació de la residència. A part d’aquestes dates anotades també trobareu d’altre informació d’interès (horari de visita de S.M. els Reis Mags d’Orient).



Us informem que  enguany volem posar el nostre gra de sorra col.laborant amb la Marató de TV3, dedicada a les malalties del cor : Fent una parada al mercat el dia 12 i 19 de desembre juntament amb la parada de la venda de calendaris . La parada dels calendaris també hi serà el divendres 19 de desembre.
Esperem que siguin del vostre interès, i per tal d’ organitzar-nos millor, us agrairíem que confirméssiu la vostra assistència abans de les dates programades.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració,




Equip de professionals de la residència Can Codina                          

Comentaris