ACTIVITATS MES D'ABRIL + CELEBRACIÓ 30 ANYS

Us volem informar de les activitats que es duran a terme aquest mes d’abril, així com dels actes de celebració dels 30 anys:



· 10 d’abril, celebració de la missa de Pasqua, a les 16.30 h, al centre de dia

· 11 d’abril, celebració de la festa de Pasqua amb tota la gent gran del poble, a les 16.00 h, a La Canal. Per accedir-hi  és imprescindible portar tiquet; si us animeu a venir, comuniqueu-ho, abans del dia 31 de març, a Pilar Marmi o a Rosalia Solà, que us inscriuran  .

· 16 d’abril, de 10.00 h a 14.00 h, a La Canal rodatge de l’escena del curtmetratge que es grava amb motiu de la celebració dels 30 anys del casal. Es tracta d’una escena que requereix molta participació d’extres, per la qual cosa us demanem la vostra col·laboració; animeu-vos a participar-hi, perquè serà un record entranyable. Confirmeu l’assistència a Pilar Marmi o Rosalia Solà abans del 10 d’abril (concreteu l’horari en què podreu assistir-hi).

· 19 d’abril, concert de celebració dels 30 anys del casal en els actes programats a la setmana cultural de l’Ajuntament de Tona.

· 22 d’abril, a les 17.30 h, a la sala Can Codina (Habitatges), concert de presentació de la Coral Can Codina, formada per voluntaris, treballadors, familiars i usuaris del centre. Aquesta coral la dirigeix Mercè Boix de Vilamajor i hi col·labora de l’Escola de Música Municipal.

· 23 d’abril, al matí davant del casal, tradicional parada de venda de roses de sant Jordi
· 26 d’abril, tómbola del casal a la Fira del Fil a l’Agulla

Referent als actes de celebració dels 30 anys, us detallem les dates previstes i us convidem a venir el dia 11 de març, a les 16.30 h, al centre de dia per explicar-vos-en més detalls: aquest dia es farà l’elecció de la pubilla i l’ hereu del casal, escollits amb  motiu dels 30 anys.
·  2 de maig, al matí a La Canal, acte central de la celebració dels 30 anys: presentació del capgròs , estrena del curtmetratge i finalització de  l’acte amb un pica-pica (heu de confirmar l’assistència a Pilar Marmi o Rosalia Solà abans del 21 d’abril)
·  11 de maig, a la tarda missa de celebració dels 30 anys a la capella fonda, fi de l’acte amb  un berenar a la sala Can Codina (heu de confirmar l’assistència a Pilar Marmi o Rosalia Solà abans del 28 d’abril)
Desitgem que els actes programats us interessin, i, per motius d’organització, us demanem que ens confirmeu la vostra assistència a aquests actes.
Recordeu que podeu consultar totes aquestes activitats als plafons del centre, on també trobareu altra informació d’interès i els horaris definitius.
Aprofitem per agrair-vos la col·laboració i confiança que ens teniu i restem a la vostra disposició per a tot allò que pugueu necessitar.
Cordialment,



Equip de professionals de  Can Codina


Comentaris