FOTOS EXCURSIÓ 2015


Cada any el grup de voluntaris del casal regalen a residents i familiars l'excursió anual; i per fer-ho treballen molt durant tot l'any preparant manualitats per la Tómbola del Fil a l'Agulla, Fira d'entitats, i altres activitats com la parada de roses per Sant Jordi, les participacions... 

Així el dimarts 15 de setembre vam anar d'excursió a l'Ajuda. Vam sortir dos autocars amb gairebé 70 persones ,entre residents, voluntaris i treballadors del Casal. aquesta vegada el viatge va ser molt curt...!
En arribar a l'ajuda vam disfrutar de les fantàstiques vistes del castell de Tona  i seguidament el rector de Tona Mossèn Josep Molist va celebrar una missa que va comptar amb l'acompanyament de la Coral del Casal dirigida per Mercè Boix. 
En acabar la missa  vam esmorzar tot escoltant la interessant explicació històrica sobre l'Ajuda que ens va fer l'historiador Josep Tió.

Per dinar ens vam desplaçar fins a Santa Eugènia de Berga, al restaurant Ca l'Arumí  on vam fer un àpat de "festa" , amb vàries sorpreses com la  felicitació a Carmen Rosa pel seu aniversari i en Cinto i l'Antònia que celebraven aniversari de boda. I al final de tot el cantautor Josep M.Puigdomènech que ens va cantar cançons del seu disc.

I acabàvem el dia visitant les maquetes del fantàstic Màgic Món del Tren, que està a un edifici a tocar del restaurant dedicat als trens i maquetisme que neix de l' afició s de la família propietària de Ca l'Arumí.


Els professionals de Can Codina estem molt contents d'ajudar en la organització d'aquest dia tan fantàstic , que és possible gràcies a  l'esforç i col·laboració de voluntaris, famílies, treballadors de Can Codina. 
Moltes gràcies  i fins l'any que ve!


                                          Esperem que gaudiu de les fotografies  de l'excursió 2015,






















































































Comentaris