FOTOGRAFIES L'ACTIVITAT DE TERÀPIA ASSISTIDA AMB ANIMALS (TAA)

Ja portem 2 sessions de treball de TAA amb la Nuna i la Gemma. És una activitat que disfrutem els  dimecres de 5 a 6 de la tarda.

Adjuntem fotografies de dimecres passat:












També adjuntem informació per col.laborar  a través Teaming micro donacions ;gràcies a  la suma de petites col.laboracions , 1€ al mes, es fa possible GRANS intervencions com la que estem portan a terma al casal.
Canvis. Intervenciones Asistidas con Perros
Somos una peque񡠥mpresa que nos dedicamos a lo que m᳠nos gusta, ayudar a personas en riesgo de exclusi󮠳ocial (gente mayor, ni񀳬 personas con discapacidad, salud mental, adicciones, autismo). Realizamos programas de Intervenciones Asistidas con Perros, ya que creemos que el v�ulo persona-animal aporta muchos beneficios, transmitiendo valores y consiguiendo mejorar la calidad de vida de cada una de las personas. Aporta 1?, conseguiremos que algunas personas reciban estos programas. + Llegir mes
Per unir-te, et demanarà les següents dades:
-Un e-mail
-El teu nom i cognoms
-Una forma d’aportar el teu euro: targeta o compte corrent.
Per si no coneixes Teaming, et dono algunes dades:
-El web Teaming porta més de 2 anys online i ja s’ha ajudat a recaptar gairebé 1 milió d’euros per causes socials.
-Ja hi ha més de 60.000 persones que donen 1€ a mes i han indicat totes les seves dades, jo una d’elles.
-No es pot donar més d’1€ a un Grup, així que tots els que estem al Grupo, donem el mateix i som tots iguals. És una quantitat simbòlica que està a l’abast de gairebé tothom.
-Es totalment segur y transparent.
-Es totalmente gratuit, Teaming és sense ànim de lucre i, per això, no cobra res per oferir l’eina de recaptació de fons ni per registrar-se ni res. Tampoc es cobren comissions bancàries gràcies a un acord amb el Banc Sabadell, qui assumeix totes es despeses de comissions.
Espero que t’animis a unir-te al Grup ja que per nosaltres cada euro compta: quan més siguem, més ajuda aconseguirem proporcionar.
Gràcies!
Una abraçada,
Gemma Garcia
el meu perfil Teaming: https://www.teaming.net/gemmagarcia-dcxvx8ifvl

Comentaris