ACTIVITATS DESEMBRE 2015


S'acosten les Festes Nadalenques i ens adrecem a vosaltres per informar-vos d’activitats que es durant a terme aquest mes de desembre.
·         Com cada any, celebrarem la Festa de Nadal (la Torronada) amb tota la gent gran del poble. Serà el dissabte 19 de desembre a les 4 de la tarda a la sala la Canal. Per poder accedir a la Canal és imprescindible accedir amb tiquet; si us animeu a venir a celebrar-ho amb nosaltres, cal que us apunteu amb la Pilar, Anna o amb la Verònica ( abans del dia 16 de desembre).
·         El dimarts 22 de desembre celebrarem el Nadal a la residència, a les 16:30 hi haurà la missa, i també la celebració del Nadal ( cagarem el tió,...).
·         Com ja sabeu aquestes festes, tenim la gran sort de tenir la col·laboració de diferents escoles que vindran a celebrar aquestes festes amb nosaltres. Les dates i horaris estaran anotades al plafó d’informació de la residència. A part d’aquestes dates anotades també trobareu d’altre informació d’interès (horari de visita de S.M. els Reis Mags d’Orient).

 

Comentaris