Una altre recepta per llepar-nos els dits (Joan, familiar):
Ingredients per a
4 persones:
·
4
pebrots vermells (que tinguin 4 cares)
·
5 o 6
tomàquets madurs
·
2
porcions de formatge
·
1
llauna de filets d’anxoves
·
1 all
·
Orenga,
sal i pebre
·
Pa
ratllat
Preparació:
·
Renteu
I talleu els pebrots per la meitat en sentit longitudinal.
·
Escaldeu
els tomàquets, treure’ls la pell I trinxeu-los en trossos petits.
·
Barregeu
els tomàquets i les anxoves tallades a trossos petits.
·
Afegir
sal, pebre i orenga.
·
Fregueu
l’interior dels pebrots amb l’all i farciu els pebrots amb la barreja.
·
Col·loqueu
els pebrots en una plata untada amb oli, talleu a làmines les porcions de
formatge i les repartim per sobre de la barreja, empolvoreu amb pa rallat i
tireu l’oli de la llauna de les anxoves per sobre dels pebrots.
·
Escalfar
el forn a 175º i quan estigui calent col·loqueu la plata al forn fins que
estiguin tendres (aprox. 45 minuts)
Bon profit!!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada