RECEPTA: Pebrots farcits amb tomàquets i anxoves

Una altre recepta per llepar-nos els dits (Joan, familiar):


Ingredients per a 4 persones:

·        4 pebrots vermells (que tinguin 4 cares)
·        5 o 6 tomàquets madurs
·        2 porcions de formatge
·        1 llauna de filets d’anxoves
·        1 all
·        Orenga, sal i pebre
·        Pa ratllat

Preparació:

·        Renteu I talleu els pebrots per la meitat en sentit longitudinal.
·        Escaldeu els tomàquets, treure’ls la pell I trinxeu-los en trossos petits.
·        Barregeu els tomàquets i les anxoves tallades a trossos petits.
·        Afegir sal, pebre i orenga.
·        Fregueu l’interior dels pebrots amb l’all i farciu els pebrots amb la barreja.
·        Col·loqueu els pebrots en una plata untada amb oli, talleu a làmines les porcions de formatge i les repartim per sobre de la barreja, empolvoreu amb pa rallat i tireu l’oli de la llauna de les anxoves per sobre dels pebrots.
·        Escalfar el forn a 175º i quan estigui calent col·loqueu la plata al forn fins que estiguin tendres (aprox. 45 minuts)



Bon profit!!!

Comentaris