Sessió del Grup de Suport 2016 abans de les vacances d'estiu

El passat dimarts 28 de juliol el Grup de Suport va fer la sessió al parc de la plaça de l'església, aquesta sessió va estar dirigida per la Marta Roca i la Pilar Marmi (fisioterapeuta i Terapeuta Ocupacional del centre) després hi va haver un sopar al jardí de la residència. Aquest sopar es fa sempre "abans de vacances d'estiu i de Nadal".
El grup de suport és un servei adreçat a les famílies vinculades als serveis de Can Codina; i determinades sessions estan obertes a la població.
Es fan reunions mensuals; els principals objectius d’aquest grup són:
* Fomentar el suport mutu i buscar entre tots/es solucions als diferents desafiaments i/o problemàtiques del dia a dia que comporta el fet de ser cuidador d’una persona gran.
* Compartir experiències amb persones que viuen situacions semblants a la nostra.
*Intercanviar i rebre informació pràctica sobre diferents temes relacionats amb la vellesa i amb la cura de persones amb demència i/o altres trastorns.
Des d’aquí donem les gràcies a tota la gent que hi ha participat i que contribueix al seu creixement.
Els grups de suport sempre resulten beneficiosos i positius. Un clar exemple n’és l’èxit del Grup de Suport dels últims set anys. Us animem a participar-hi,
El grup està coordinat per la psicòloga de la residència, la Judit Juanola i us podeu posar en contacte amb ella els dimecres tarda al telèfon 938870812 ext. 2.

Comentaris